• Kim Kruit

Waarom komt alles tegelijkertijd?

Weken leek de wereld stil te staan en nu lijkt alles tegelijkertijd te komen. Waarom is dat eigenlijk? Altijd hollen of stilstaan?


Pauze

Ik begon net weer een beetje uit mijn cocon te komen. Toen Noa een baby was had ik geen behoefte aan leven buiten de deur. Na haar eerste verjaardag kwam daar steeds meer verandering in. Ik begon weer met sporten en met af en toe een avondje uitgaan met live-muziek. Tot het beruchte virus zijn intrede deed. Hoppa, ik kon zo mijn cocon weer in. Best een tegenvaller, maar gezondheid is uiteindelijk het belangrijkste. Dat blijkt nu ook wel weer.


Huisje

Na al die stilstand besloten we om dan toch thuis nog gezelliger te maken. Konijntjes in de tuin, slaapkamer een beetje op pimpen. Allemaal dingetjes die we eerder uitstelden voor het “nieuwe” huis. Degene die mij volgen weten dat dit nieuwe huis wel erg lang op zich liet wachten. Net toen we hadden besloten het los te laten, kwam het nieuwe huis! Euforie! Maar het was niet het enige wat aankwam vliegen.


Waar het hart vol van is

Vol in de feestvreugde kregen we te horen dat de oom van Bart is overleden. Vanwege de coronamaatregelen kon Bart niet bij de crematie zijn. Dat was een rare gewaarwording. Het was zijn laatst levende oom van moeders kant, zijn ouders, broer en zus waren wel bij de crematie. Het is raar om te weten dat je familie aan het rouwen is en jij daar niet bij kan zijn. Het hoort gewoon niet. Het recht om op een gedenkwaardige manier afscheid te nemen word je ontnomen.


Bij het delen van dit nieuws aan mijn ouders kregen we nog meer nieuws te verwerken. De vaste maat van mijn vader had een hersentumor en het zag er niet goed uit. Hij moest snel geopereerd worden. 46 jaar en met zoiets geconfronteerd worden! Niet wetend hoe je uit de operatie zal komen. Je leven op z’n kop en wij weer even met beide benen op de grond.

En als klap op de vuurpijl hoorde we dat een goede vriend een hartaanval heeft gehad en zeer binnenkort voor vier omleidingen geopereerd moet worden. Het leven lijkt af en toe wel een soap serie. Alles tegelijkertijd. Zoveel emoties om een plekje te geven.


Vakantie

En in al deze chaos gingen we ook nog op vakantie. We moesten voor het huis nog de financiën regelen. Bart wist niet of hij wel of niet naar de crematie moest en ondertussen maakte wij ons zorgen over de gezondheid van onze vrienden. De vakantie kwam eigenlijk een week te vroeg, maar het was eigenlijk ook wel heel fijn om even weg te kunnen vluchten.


Weg van alles konden we juist even helemaal van elkaar genieten! Even alles op een rijtje zetten in een natuurrijke omgeving. Wat hebben wij genoten van die week, ondanks dat we toch af en toe de laptop aan moesten zetten. We konden even opladen en nu weer met goede moed vooruitkijken.


De financiën zijn geregeld en gelukkig kan ik melden dat de eerst operatie heel gunstig is verlopen. Op naar nog meer goed nieuws!


Bedankt voor het lezen.

Heb je zelf een verhaal of een reactie op deze? Laat het vooral weten.


Abonneer je op de nieuwsbrief en lees als eerste de nieuwste mama-verhalen.


Taalvoutje ontdekt? Laat het mij weten.

65 keer bekeken2 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Contact

De Herfstdraad 14

3823 CS Amersfoort ​

Tel: +316 51 84 69 09​

info@lifestyle-lagom.com

  • Facebook - Black Circle
  • Black Instagram Icon

© 2021 by Lagom Lifestyle