• Kim Kruit

Wat is eigenlijk Lagom?

Bijgewerkt op: jun 21

De naam van mijn onderneming is Lagom Lifestyle (kids), maar wat betekent het eigenlijk? En waarom heb ik gekozen voor deze naam?


Zweeds

Lagom is een Zweeds woord. Het betekent: Niet te veel, niet te weinig of precies zo goed/veel als het zou moeten zijn.


Waarom?

Waarom heb ik gekozen voor deze naam? Eerder was ik te vinden onder KKpraktijk, maar dit gaf vaak een verkeerde associatie. In mijn weg naar minimalisme, kwam ik de Lagom mindset al tegen en ik voelde een klik. Tijdens mijn opleiding leefstijl coaching kwam Lagom weer voorbij. Voor mij een teken om het daadwerkelijk te gaan verwerken in mijn praktijk.


Lagom Lifestyle in de praktijk

In mijn ogen draait Lagom om het vinden van jouw eigen balans. Of dit nu werk-privé balans is of om de hoeveelheid spullen die je hebt, het draait om balans. Niet te veel en niet te weinig, maar precies genoeg.


Als coach ben ik eigenlijk continu aan het zoeken met de coachee naar zijn/haar eigen balans. Wanneer is iets precies goed? Voor de coachee natuurlijk, want iedereen is anders en iedereen heeft zijn/haar eigen behoefte.


Wanneer je uit balans raakt krijg je last van stress. Mentale stress kan zorgen voor piekeren en emotionele uitbarstingen, fysieke stress zorgt voor stijve spieren en vervelende pijntjes. In mijn onderneming pak ik beide aan. Stress uit je lichaam door een passende massage en mentale ondersteuning door middel van persoonlijke gesprekken. Altijd begeleiding op maat.


Nu weet je waarom ik heb gekozen voor Lagom en waarom jij dat ook zou kunnen doen.


Bedankt voor het lezen.

Heb je zelf een verhaal of een reactie op deze? Laat het vooral weten.


Abonneer je op de nieuwsbrief en lees als eerste de nieuwste mama-verhalen.


Taalvoutje ontdekt? Laat het mij weten.

41 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven